Pagini

duminică, 14 aprilie 2013

diferenta dintre "hai sa mancam ceva la mine" si "hai sa-ti gatesc ceva"

diferenta e simpla. la hai sa mancam ceva la mine e vorba de niste paste din punga fierte cu un sos din borcan, aruncat peste. sau, mai rau, tocanita facuta de mama, mama prin sufragerie la acces direct. hai sa-ti gatesc ceva e ceva aparte. orice tampit poate taia ceva fara sa-si taie un deget si poate urmari ad litteram o reteta(tine minte, cand nu stii gati sau nu foarte bine, tine-te de reteta cu exactitate). hai sa-ti gatesc ceva inseamna hai sa-ti arat mai mult din mine, fac un efort pt tine, totul se poate incheia sau nu cu sex.
nu mai suntem la varsta la care mancatul in oras inseamna mcdonald's si kfc. nu mai suntem mucosi care prajesc oua si cartofi cu aere de chef. nu mai suntem copii, ca atitudine si varsta, marea noastra majoritate. filmele americane isi au si ele rostul lor. scenele cu el gatind ceva, asteptand-o bla bla.
dar vorbeam de diferenta. hai sa mancam ceva e ceva anatomic. ne-am putea fute, ne-am putea uita la un film sau am putea face orice altceva dar hai sa mancam ceva. nu presupune nici efort, nici, sa spunem, daruire pentru cea de la celalalt capat al mesei. presupune o aranjare sau nu a unei mese si-o actiune anatomica: mancam. trebuie sa mancam. ni se face foame, organismul o cere, mancam. binenteles, nu e nevoie intotdeauna sa-ti gatesc ceva. hai sa spunem o proportie de 50-50 merge perfect. gatesc/gatim si comandam/mancam in oras. e la fel de frumos sa stai in bucatarie sa-i faci pui chinezesc cu legume cum e sa comanzi de la chopstix si sa stai in sufragerie la un film, chinuindu-te cu betele alea.
cand vreau sa-ti gatesc ceva, insemni ceva. cand ma vezi ca pierd timp si energie in bucatarie, plin de faina, cu 7 cutite aruncate pe acolo, focuri aprinse si toate pungile si cutiile deschise, stai linistita. stai foarte linistita, fiindca vreau sa te impresionez. vreau sa-ti fac si cafeaua maine dimineata si ochiurile alea bune cu sosul ala de care-ti povesteam data trecuta. da, vreau sa te arunc in pat dupa ce spal vasele dar vreau sa te si ridic din pat a doua zi cu alintaroma de care tot povestesc astia (nu, nu iti voi da jacobs fiindca e o cafea mai putin buna).
gatim, noi barbatii. si gatim bine. sau prost. gatim bine sau prost, niciodata mediocru. si voi gatiti bine. dar noi suntem impresionati de ciorba si papricasul cu care ne asteptati acasa, pe cand noi vrem sa va impresionam cu tot felul de nebunii. iti fac supa crema de dovleac si orez ombilico japonamenic(?!) fiindca vreau sa mai stai, nu ciorba  ca sa-ti satisfaci foamea.
asa ca hai sa-ti gatesc ceva si mancam si maine dimineata.

2 comentarii:

elena spunea...

Foarte fain! Barbatii care gatesc sunt muuult mai sexi!



dishku spunea...

ma bucur daca e asa. si sper sa fie :P