Pagini

joi, 14 februarie 2013

14 februarie, mereu ultima zi inaintea salariului pe ianuarie. atat.

din nou, 14, anual trebuie reamintita idiotenia acestei zile, poate prin repetitie va intra in cap. dar nu se va intampla asa. pana cand relatiile se vor consuma prin ce-ti mai postez eu pe facebook, cate likeuri imi mai dai tu si de ce nu mi-ai scris ca-s frumi in poza aia, nimic nu se va schimba. poate doar voi voma mai des...
lamentabil, ziua se va incheia cu o shaorma pe la dristor.
ziua asta e pt altii, nu pt cuplu in sine, in primul rand. as putea accepta mici dovezi in plus de afectiune fata de cele zilnice, daca ele s-ar consuma intim. dar nu e niciodata asa. e nevoia ca totul sa fie public. sa vada altii, sa vada altele, sa vada lumea cat de scarbos, kitchos si lamentabil va iubiti voi. amorul public se duce pe pula iar iubirea sincera se consuma in intimitate. de ce nu consider ca cei care se iubesc prea mult cei care pe langa faptul ca sarbatoresc aceasta zi, o fac exagerat de public si chiar instigator fata noi, ceilalti? un cuplu constituit cu cap pe criterii umane de legatura intre cei doi nu simte nevoia unei zile ca aceasta, pe cand un cuplu de facebook o va simti intotdeauna. sunt cei care sunt impreuna de doua trei luni si le poti simti activitatea pe facebook prin poze, postari, check in-uri si tot ce pot face ei vizibil pt noi. durerea-n pula inca e gratis si nu doare.
florile reprezinta aprecierea noastra pt ele, ele trebuie daruite constant, cand simti, cand vrei. cadourile nu sunt pt a cumpara ceva, pt a-i arata ceva, pt a castiga tu ceva. cadourile se fac cand te trezesti dimineata si simti ca ea are o zi mai proasta in care imbratisarea ta poate nu va rezolva totul si atunci incerci s-o faci sa se simta un procent in plus apreciata printr-un cadou. cadourile de obicei se cumpara, le gasesti in mall. dar cadourile sunt cele care pe langa cheltuiala efectiva financiara, consuma timp, energie si rabdare. astfel nu e ceva comercial ci uman.
chestiile rosii de plus cu orice inscriptie de iubire ar trebui interzise prin constitutie. sunt cel mai simplu mod de a spune "na fa, cadou fara insemnatate, ca-s prost, cretin si nu m-a dus capul la nimic altceva".
femeile sunt disperate, barbatii excitati. toate asteapta ceva astazi, stau cu sufletul la gura ca-ntr-o zi de craciun. stau pana seara, stresate, ca poate poate si cine stie. si toate explodeaza ca proastele la un trandafir si-un cacat(nu maro) rosu de plus. iar ei ar fute ceva si e singura zi in care sunt atat de prosti incat considera ca merita. stiti, si ele se fut din aceeasi placere ca si noi, n-ar trebui sa le convingeti cu ceva si eventual sa le faceti sa va sfasie seara de seara. dar sunteti prea prosti pt asta. floarea cea fara de insemnatate, trandafirul, si plusul ala oribil va va scula pula, veti grohai putin si dupa 2 minute va veti lipi putin chilotii de capul pulii.
papusa in sus, papusa in jos. astazi se aude cel mai des acest alint de cacat, papusa. papusa e ceva din plastic si fara creier. daca asta aveti langa voi, asta e.
iar cei care zic nu lui 14 februarie dar se inversuneaza la dragobete sunt de doua ori mai prosti fiindca au si nationalismul de cacat in ei. sunt cei care-si schimba poza de profil cu drapelul tarii pe 1 decembrie si considera ca nu-i nevoie de o sarbatoare americana de cacat, avem sarbatoarea romaneasca de cacat.

Niciun comentariu: