Pagini

luni, 22 aprilie 2013

revolta printre romanii fumatori de iarba din harghita si covasna

soc printre romanii fumatori de iarba din harghita si covasna! dealerii unguri nu mai vand la gram ci la tigara gata rulata. problema, spun consumatorii romani, n-ar fi asta, ci faptul ca verdele e pus intr-o foita alba, in timp ce filtrul e unul rosu, d-ala prost de la pachetele de marlboro. 

mai mult, declara unii consumatori, iarba de la dealarii unguri din harghita si covasna le da tripuri groaznice: vize pentru tusnad si borsec, UDMR cu majoritate in parlament,  funar spanzurat de coaie de csibi barna(ok, nu-s toate groaznice). unii dintre ei declara ca au dificulatati in comunicare, astfel ca primesc mereu paine cand merg la magazin dupa apa plata si milka. situatii similare insa total izolate au fost inregistrate si in targu mures insa, spun cei de acolo, si-au facut stocurile in urma cu cativa ani din cluj, cand mergeau toti la filme 3D in localitatea vecina. 

unii consumatori au gasit urme de gulas in bucatile de hasis in timp ce cocaina din regiune merge toata la comunitatea producatorilor de kurtos colacs, folosind-o in loc de nuca pisata si zahar praf pentru a pudra celebrii cozonaci.

romanii din zona sunt revoltati. le e teama ca nu vor mai primi iarba de la dealerii locali daca nu o vor cere in limba maghiara. 

contactat pentru o opinie, remus cernea e inca internat la spitalul floreasca dupa ce a fost agresat de o banda de maicute si studenti la teologie.

Niciun comentariu: