Pagini

joi, 4 aprilie 2013

Regizorul Catalin Botezatu, protagonistul musicalului Doi in Unu


Regizorul si creatorul de hainute, putzulici si alte grozavii de baietei, Catalin Botezatu, va fi protagonistul propriului musical, Doi in unu, o adaptare moderna a piesei din 1945 a Mihaelei Runceanu in colaborare cu Amza Pellea, cu acelasi nume.

"E un rol greu, de-a fi Unul in care-s Doi. Mi-l asum. La fel ca orientarea sexuala hetero si castigatorul de la Burlacul" a declarat Botezatu.

Castingul va incepe imediat dupa ce se va intoarce de la manastirea la care s-a refugiat pt a medita si a se regasi. Adica atunci cand toate televiziunile vor da o stire despre asta. "Imi voi alege personal actorii care-i vor juca pe cei doi. Va fi in proces lung si dureros dar sunt obisnuit ca tot ce-i lung sa doara putin."

Producatorul de cauciuc si motorina, Delma va oferi fondurile necesare productiei cat si o parte a recuzitei, stiind ca in film, actorii principali vor purta doar margarina.

Actori si regizori mult mai apti pe scena filmului romanesc ii ureaza succesc lui Botezatu si, spre castigul cinematografiei romanesti, il roaga sa nu-l doare-n cur de aceasta productie.

sursa foto

Niciun comentariu: