Pagini

miercuri, 10 aprilie 2013

stau în stație la 335 și vreau să omor oameni. mă rog, animale


astăzi, stația lui 335 de la aviatorilor. oameni in jur. căști, țigări, cafele, ziare și comentarii de băieți.
trece unu pe bicicletă:
   -bă, futu-te-n gură să te fut dă biciclist, lua-te-aș pe capotă. bă, din cauza ta se întâmplă accidente, bă. ia-ți mașină, sărăntocule. mori.
trece unu cu un BMW 4x4:
    -bă, futu-te-n gură să te fut de bogătaș. muncește bă, nu mai fura. futu-vă-n gură, goliți țara de cooperative, vindeți tot ca să aveți doar voi. mori.
trece unu cu un opel corsa mititel:
    -bă, futu-ți trabantu pizdii. strici străzile cu hârbele tale, sărăntocule. ce-i cu mașina aia? bă poponarule, bă. muncește, bă. mori.
trece unu pe motor:
    -ce crezi bă, că fuți mai mult? voi roacării ăștia, moarte sigură pe străzi, lua-te-aș pe capotă, să moară familia mea. mori.
stă unu mai raper, haine mai largi:
    -biugi mafia, coae! bă, ce știi tu de cartier, bă? noi cu băieții suntem șmecheri mă, nu tu, bă, poponarule.
trece o tipă bună rău:
   -alo, ce bucată de pizdă bună, bă băiatule bă! fată, hai să te fut. nu vorbești cu mine? păi de aia nu te fute nimeni, panaramo ce ești!
trece o tipă frumoasă, decentă, cu haine care-i ascund și sânii și fundul. teniși, jeanși, un pulover mai lung și părul prins:
   -fă panaramo, fă. nu te fute nimeni, fă. tu te vezi?! hai să ne futem mai în scârbă așa! nu vorbești cu mine? păi de aia nu te fute nimeni, fă panaramo.
vine autobusul:
   -hai în autobus. ce bilet, futu-l in gură să-l fut de controlor. merg de 10 ani la același căcat de serviciu pe 10 milioane, să-mi mai iau și bilet? băga-mi-aș pula în ratb.

binențeles că exemplificarea poate continua și binențeles că e 50% ficțiune. dar se întâmplă mereu, zilnic, pe stradă/tramvai/metrou. urăsc genul ăsta de comportament. maimuțăreala în spații publice, "vizibilii" și gălăgioșii ăștia. pe langă faptul că murdăresc cotidianul cu mult căcat, strică și societatea ca viermele un măr. nemulțumiți limitați, pe care îi mulțumești cu un salar minim și-o bere rară. îi trag și pe alții spre aceeași gândire "filozofică", trag plozi pe care îi (ne)educă la fel si sunt ușor controlabili dacă le umbli la bani și plăceri (biserică, bere, televizor). dai un mic și-o bere gratis iar ei fac tot ce vrei. sau sunt prea absorbiți în mediocritatea lor ca să mai facă orice astfel că cei care se ocupă cu manipularea și direcția societății, au doar de câștigat.

Niciun comentariu: